Nincs most bennem megfogalmazva és összerakva egy gondolatsor. Annyi van, hogy kezd egyenesbe jönni a dolgok nagyrésze,  van erőm, hogy ne tegyem azt, amiről úgy gondolom, hogy senkinek sem lenne jó. Nevezetesen? Arról van szó, hogy nem megyek be hozzátok, amíg úgy gondolom, hogy legalább egy ember van ott, akit nem biztos, hogy pozitívan érintene a dolog. Meg persze arról is szó van, hogy akkor szándékszom legközelebb arra járni, ha biztos leszek benne, hogy hátsó gondolatok és rossz érzések nélkül tudok majd ott lenni. :) Viszont akikkel kell, és akarok, azokkal meg úgyis találkozok... "akár" :D

...és citromos sör meg kávé, és madárka madárka az U betűn :) és blabla meg blabla (tényleg tetszettek) ja, meg a morcos biztonsági őr... és a fura arcok, meg a pillanatnyi szívroham :P :D "inkább igyunk" XD és történetek :) és nevetés és hajfesték, és napszemcsi :P és "legyél ügyes holnap" :)... köszönöm a tegnapot <3

Na jaaa. Az élet szép :) És már csak azért is megérte felkelni, hogy találkozzunk. Ma meg munka. A kicsilány dolgozni megy. Csak annyi rossz van a dologban, hogy tényleg nem fogtok látni, ha ezt elkezdem csinálni. És nem csak ti. Nade, majdcsak megoldjuk. Mert arra jut időm, amire/akire akarom hogy jusson...:)

És meglettek a vizsgáim, és minden sikerült. Felvettem a második féléves kurzusokat is már, és még a médiás tárgyakat is. Ami jó, és még így is maradt egy szabad napom, péntekenként nincs suli :D Ami mondjuk munka szempontjából jó, meg úgy általában is :) Ma kiderül, hogy hogy is lesz ez a "dolgozom" dolog. Nem feltétlenül ezt akarom ám én csinálni, bár úgy gondolom, hogy a lényeg az, hogy elkezdjek csinálni valamit, legyen tapasztalatom és aztán majd csinálok mást, keresek más munkát, egyszer meg csak végzek az egyetemen is :P Nem mondom én, hogy álommeló, de legalább valamit csinálok. Amihez mondjuk a következő pár hétben, hónapban, majd nem kevés kitartás kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://egykiscsepp.blog.hu/api/trackback/id/tr702635193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása